Modern Times redo för framtiden med ny vd

Modern Times har hit tat en ny vd. Foto: Modern Times

Modern Times har haft ett tufft år efter anklagelser om bland annat sexuella trakasserier. Nu är förhoppningen att en ny vd ska få ordning på företaget.

Modern Times är San Diego-bryggeriet som växt snabbt och man hyllas ofta för sina öl. Flera av deras öl har också funnits på Systembolaget i Sverige.

Men vid sidan av ölproduktionen har det varit tufft. Modern Times var ett av de bryggerier som fick se sin vd försvinna bort från företaget i svallvågorna av de många anklagelser om dåliga arbetsförhållande och sexuella trakasserier som kom upp till ytan i våras.

Nu är förhoppningen att återskapa ett gott rykte för bryggeriet, och det är en rutinerad vd som ska leda jobbet.

Jennifer Briggs har bland annat tidigare varit ansvarig för personalfrågor på New Belgium och i sin nya roll får hon förstås ta ett stort ansvar.

– Företaget har gjort många saker rätt för att hantera problemen och man har vuxit sig starkare av erfarenheterna. Nu är det dags att läka och bygga vidare. Det finns utmaningar framför oss och det vi lärt oss ska göra oss mer motståndskraftiga och redo att hantera de utmaningarna, säger hon till sajten San Diego Beer News.

Hon ser fram emot att vara tillbaka i den bransch hon under en period lämnade för att jobba på ett lärocenter.

– Det känns spännande att vara tillbaka. jag har fått så många vänner och ser fram emot att träffa nya. Modern Times har varit ett företag som jag har haft koll på från tiden på New Belgium. Deras sätt att ha en stark koppling till sina kunder är unikt, säger Briggs.