Mixpacket ska hålla öldrickarna hemma

Mixpacket som ska få folk att hålla sig hemma i USA. Foto: Flying Dog.

Stay The F*ck Home! En passande uppmaning kanske I USA där coronafallen bara ökar igen. Men det är också namnet på Flying Dogs senaste mixpack.

Efter att USA öppnat upp samhället en hel del de senaste veckorna har antalet coronasmittade personer ökat snabbt. Stater som Florida och Texas har stängt alla barer igen och många är oroliga för utvecklingen. Flying Dog gör sitt för att hålla folk hemma, eller i alla fall är uppmaningen på deras senaste satsning svår att misstolka.

Stay The F*ck Home är namnet på den låda med tolv öl som nu lanseras och den kallas för ett emergency pack.  I den finns tre av bryggeriets starkaste öl, nämligen The Truth Imperial IPA (8,7 %), Gonzo Imperial Porter (10 %) och Double Dog Double IPA (12 %).

– Vi skapade detta mixpack med starka öl för alla att njuta av, men speciellt för de personer som fortfarande tillbringar extra mycket tid hemma, säger James Maravetz på Flying Dog i ett pressmeddelande.

Nu återstår att se om uppmaningen gör att fler amerikaner håller sig hemma, uppmaningen är i alla fall tillräckligt tydlig kan man tycka.