Många gratisöl när favoritlaget svek

Gratis öl fram till att favoritlaget gör sina första poäng. Det erbjudandet blev dyrt för en bar i Wisconsin i helgen.

Green Bay Packers är Wisconsins stolthet i NFL, proffsligan för amerikansk fotboll. Scott Bell, ägare till bryggeripuben The Bavarian Bierhaus är en av supportrarna.

Under en tid har han haft ett speciellt erbjudande för sina kunder. Från matchstart fram till att Green Bay Packers gör sin första poäng har han lockat med gratis öl. Erbjudandet har oftast tagit slut ganska snabbt, då det ofta blir poäng ganska snabbt i amerikansk fotboll. Green Bay är dessutom ofta en mardrömsplats för gästande lag då det ofta är riktigt kallt i Wisconsin under säsongen.

Men i helgens match mot Baltimore Ravens gick det inte som vanligt. Det berättar sajten CBC Radio.

Matchen pågick i tre timmar och 20 minuter och Packers gjorde inte en enda poäng. Så där stod Bell och serverade gratis öl och han drog inte tillbaka erbjudandet. Mellan 275 och 300 glas med gratis öl blev det innan slutsignalen ljöd. De var första gången på elva år som Packers inte gjorde någon poäng.

Scott Bell var inte alltför nedslagen trots de många gratisölen han fick bjuda på, och många av gästerna satt under andra halvan av matchen och hoppades för hans skull att det till slut skulle bli några poäng för hemmalaget även om matchen redan var förlorad.

Läs hela artikeln här.