Lyckad smygpremiär för folkölssatsning

Bildspel

Bild 1 av 7

Smygpremiären blev en mycket trevlig tillställning, även om allt inte fungerade som planerat.

 

På fredag är den riktiga premiären. Men redan på smygpremiären var det gott om folk på Folk&Friends nya bar vid Hornstull.

Det är bara drygt ett år sedan som Folk&Friends öppnade sin första folkölsbar på Kungsholmen i Stockholm. Det var faktiskt vid ettårsjubiléet som det blev officiellt att det även skulle öppnas en bar vid Hornstull.

I helgen var det smygpremiär, med vänner, kollegor och en del stammisar från den första baren.

– Det var fullt hus under hela kvällen och alla verkade att trivas, sade Victor McCleay Olin.

Han var glad över att ha genomfört smygpremiären som var omgärdad av en del strul, även om gästerna inte märkte så mycket.

– Vi hade elproblem och fick inte igång elen förrän en timma före öppning. Dessutom svämmade en diskmaskin över så vi fick köra med plastglas, berättar McCleary Olin.

Dessutom serverades fatölen ur en provisorisk anläggning och de fem ordinarie kranarna ska installeras under veckan.

– Det var bra att ha en sådan här smygpremiär och det var många som gillade baren och sade att de hade hittat sitt nya stamställe. Det är förstås kul att höra.

På fredag sker den riktiga premiären och då blir det en del specialöl som går att prova. På lördagen blir det sedan hundtema. Alli och Victor McCleary Olins hund Chewie fyller nämligen två år då.

– Då ska han bjuda alla sina vänner på hundglass, säger Victor.

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Lyckad smygpremiär för folkölssatsning

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer