Här är bryggerierna som firar med oss

Det kommer att bli en rejäl fest när vi på Beernews fyller ett år 12 september. Här är de elva bryggerier som kommer att bidra med öl.

Vi berättade i förra veckan om att Beernews fyller ett år och att vi vill fira det. Festen blir på Brewers Beer Bar i Göteborg 12 september och det hela blir en välgörenhetskväll, där överskottet från kvällen går till några olika organisationer. Vilka återkommer vi med inom kort.

Men nu är det klart vilka elva bryggerier som är med. De elva kommer att ha med sig en öl som har premiär den här kvällen, eller i något fall bara funnits ute i begränsad mängd.

Det känns förstås fantastiskt roligt att så många vill vara med på den här festen och utifrån det vi har hört hittills kommer att det bli riktigt spännande och goda öl som serveras.

Förutom öl och välgörenhet kommer vi också att ha ett jubileumsquiz under kvällen, där de som är snabba och svarar rätt har chans att vinna fina priser. Självklart hoppas vi också att alla bryggerier ska finnas på plats under kvällen.

Här är listan på bryggerierna som kommer att vara med på välgörenhets- och ettårsfesten:

Dugges

All In Brewing/Poppels

Spike

Electric Nurse

Sad Robot

Beerbliotek

Good Guys

3 Små Rum

Sahtipaja

Odd Island

Stigbergets/All In Brewing/O/O