Festligt och fullsatt när Ölpölen jubilerade

Bildspel

Bild 1 av 15

Skål för Ölpölen! Linus Norén, André Milsem, Christian Nielsen, Fredrik Gustavsson och Ingemar Jansson var på plats för att fira den populära podden jubileum.

Utsålt. Glada gäster. Glada arrangörer. Det mesta blev riktigt bra när Ölpölen genomförde sin femårsfest i helgen.

Det är trion Olle Andersson, Martin Permer och Fredrik Berggren som står bakom podden Ölpölen och i helgen firade de sitt femårsjubileum.

Det skedde hos Vega Bryggeri på Ringön, bara något kvarter från där podden spelas in.

Samtliga biljetter var sålda och det blev en trevlig stämning på festen.

– Jag trodde aldrig att så många skulle köpa biljetter, det var jättekul, säger Olle Andersson.

När gästerna hunnit anlända och köpa sig en öl började jubileumsprogrammet från scenen. Martin Permer höll i trådarna och kollegorna från podden fanns förstås med en hel del på scenen.

Martin Permer hälsade välkommen och gjorde också intervjuerna med de olika gästerna. (Foto: Ronny Karlsson)

Där dök det även upp gäster som Karl von Spreti från Vega Bryggeri, Jacob Öhrvall och Neale Payling från Stigbergets Bryggeri och Jens Skrubbe från Pressklubben i Stockholm.

Skrubbe pratade en hel del om belgisk öl och saison. Det öl som bryggdes speciellt för jubileet var ju just en saison. I somras var trion på plats på bryggeriet Fantome för att brygga en saison, och det ölet kunde också smakas under festen.

– Det blev en fantastisk dag, vi är jätttenöjda, säger Andersson.

Under kvällen blev det sedan mingel och det fanns en hel del goda öl från Vega Bryggeri och O/O att välja bland. Nu hoppas många på fem år till med poddavsnitt som sätter öl i fokus.