Enkät: Poppels vill öppna restaurang

Poppels och vd Mats Wahlström har haft ett bra år. Foto: Ronny Karlsson.

Beernews har frågat ett antal svenska bryggerier om både året som gått och året som kommer. Här kan du se svaren från Mats Wahlström på Poppels.

1. Vad var det bästa med 2016 för ditt bryggeri?

Ett otroligt händelserikt år. Måste helt enkelt nämna tre saker:

– Flytta in i vårt fantastiska nya bryggeri i Jonsered
– Ta steget över och bli ett ekologiskt bryggeri
– Sist men inte minst att vår DIPA vann guldmedalj som Sveriges Bästa Öl alla kategorier på Stockholm Beer & Whisky

2. Vad är det viktigaste för ditt bryggeri under 2017?

Att öppna upp vårt bryggeri och vår restaurang så att kunder äntligen kan komma och hälsa på oss!

3. Hur mycket öl producerar ni under 2016 och vad tror du att ni producerar under 2017?

Vi landar nog på cirka 500 000 liter 2016. Svårt att säga något om 2017 men 550 000 liter kanske?

4. Vilken är den viktigaste frågan för svenska bryggerier under 2017?

Fantastiskt med alla nya människor som väljer hantverksbryggt! Hur får vi dom att fortsätta välja kvalitetsöl?

5. Vilket var Sveriges bästa bryggeri under 2016?

Ojoj, så många att välja på Omnipollo gör ändå fantastiskt mycket spännande!

6. Vilken var Sveriges bästa öl under 2016?

Drack oförskämt mycket Original Lemon Meringue Ice Cream Pie av just Omnipollo i höstas!

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Enkät: Poppels vill öppna restaurang

Visa kommentarer