Här är vinnarna – och du får rabatt på boken

Nu är det klart vilka personer som vann Stigbergets nya bok. Nils Hultkrantz, Markus Junkala och Simon Karlsson har skrivit boken. Foto: Pressbilder.

Nu är det klart vilka som vann Stigbergets nya bok i vår utlottning. Men nu kan även du som inte vann köpa boken till rabatterat pris.

 

Det var i måndags som vi ordnade med ett quiz där vi lovade att ett antal personer skulle vinna Stigbergets nya bok ”Boken om öl och andra goda grejer”.

Vi fick in massor med svar och här är de som vinner boken:

Annika Pettersson, Varberg.

Amanda Ebanks, Göteborg

Andreas Stark, Bjärred

Kristian Spång, Göteborg

Vinnarna kommer att kontaktas av Stigbergets Bryggeri. Vi har även sökt en femte vinnare som ännu inte återkommit till oss.

Men du som inte vann kan ändå se dig som vinnare för att du läser Beernews. I dag kan vi nämligen presentera en kod som gör att du kan köpa boken till billigare pris.

Det är hos Bokus som du kan få det rabatterade priset.

Koden som gör att boken är rabatterad till 199 kronor är: BEERWEEK2021

Beernews skrev tidigare i veckan om boken, som är en blandning av bryggeriets historia, ölrecept och matrecept.

Stigbergets är ett av Sveriges mest populära bryggerier och ett av få bryggerier som i år siktar på att brygga över en miljon liter öl.

Bryggeriet hör hemma k Göteborg där man i dag har ett större bryggeri vid Partihallarna, och har även verksamhet på Ringön, samt i sin första lokal på Gamla Varvsgatan.