Bryggeri satsar på ölrelaterad träning

Bildspel

Bild 1 av 3

Intresset för ölträningen hos Council har varit stort så här långt.


 

Öl är kanske inte det bästa om du vill hålla vikten eller ha en bra form. Men nu lanseras öl-träningen som genomförs direkt vid bryggeriet.

Vi är många som tycker att det är riktigt gott att dricka öl. Men kalorierna är inte speciellt få och det är också bevisat att alkohol inte är det bästa om du vill ha en riktig bra form och kondition.
Men nu har bryggeriet Council i Kalifornien bestämt sig för att slå samman träning med öldrickande. Mikkeller har under en tid haft sina samlingar där man löptränar och sedan dricker en öl, men hos Council utanför San Diego handlar det mer om styrekträning. BrewFit kallas det och vid premiären var det gott om träningsintresserade personer på plats.

Träningen innehåller bland annat övningar där du bär maltsäckar över en parkering, lyfter ölfat över huvudet och gör step up-övningar med en maltsäck på axlarna. Den hårda träning har redan blivit populär och ska genomföras en gång i månaden. En crossfit-instruktör har också plockats in så att alla kan få hjälp med att göra de tunga övningarna på rätt sätt.

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Bryggeri satsar på ölrelaterad träning

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer