All In Brewing tror på nytt samarbete

Bildspel

Bild 1 av 3

Lucas Monryd blir en av de två nya bryggarna hos Stigberget.


 

All In Brewing ser fram emot förändringen där bryggarna Lucas Monryd och Andreas Görts anställs av Stigberget. Deras egen öl kommer i större utsträckning att kontraktbryggas.

All In Brewing är alltså en viktig del i den rockad som sker på Göteborgs bryggarscen. Olle Andersson ska satsa på O/O Brewing, Stigberget ska expandera och Monryd och Görts blir nya bryggare på Stigberget.

– Det kommer att fungera fint. Nu är vi inte med i en uppstart av ett bryggeri utan kommer in i en organisation som fungerar väl, säger Andreas Görts.

All In Brewing har tidigare samarbetet med West Coast och nu senast med Lycke Bryggeri. Nu blir det alltså ett nytt Göteborgssamarbete.

– För mig personligen ska det bli skönt att slippa pendla. Sedan ska det bli kul att jobba med ett så etablerat bryggeri som Stigberget, säger Lucas Monryd.

En skillnad nu är alltså att de båda bryggarna anställs fullt ut av Stigberget. I samarbetet med Lycke har anställningen varit hos All In Brewing.

– Vi kommer inte att jobba som konsulter längre, det känns skönt. Det kommer att bli bra med Stigberget, vi har ju samarbetat med dom sedan dom var nya, säger Pelle Frost.

För All In Brewing blir det i alla fall i början mer kontraktsbryggning, men förhoppningarna är stora på att produktionen ska få bättre fart.

Samtidigt är det en stor utmaning att kliva in i ett bryggeri som haft stora framgångar det senaste året.

– Det måste vara ett av världens mest otacksamma bryggarjobb att ta över efter Olle Andersson, säger Andreas Görts.