All In Beer Fest byter plats och datum

Pelle Frost, Lina van der Zwan och Victor Dahlberg byter plats och datum för All In Beer Fest. Foto: Peter Lindh.

Nytt datum och ny lokal. All In Beer Fest förändras en hel del till nästa gång och Pelle Frost ser positivt på förändringen.

Det var redan 2013 som den första All In Beer Fest arrangerades och därefter har det rullat på. Ölfestivalen i Göteborg har blivit ett måste för många ölintresserade och de inbjudna bryggerierna har varierat en hel del från år till år.

Nu är det dags för festivalen att byta lokal och dessutom flyttas den tidsmässigt. 4-5 december är de nya datumen och platsen blir Stigbergets nya bryggeri på Ringön i Göteborg.

– Det är klart till 99,9 procent klart att vi kommer att vara där. Det blir en bra lösning, säger Pelle Frost.

I lokalerna vid Stigbergets nya bryggeri blir det förhoppningsvis plats för 800 personer per session.

– Det blir lite mindre, men vi får mindre kostnader också. När det gäller intresse för festivalen har det legat på ungefär samma nivå de senaste åren, och det blir allt fler festivaler, säger Frost.

Som vanligt ska det bli en blandning av svenska och utländska bryggerier på festivalen och de nya lokalerna ska fungera minst lika bra som det gjort tidigare år.

– Det ska vara lugnt med att de hinner bygga klart de lokalerna. Det passar oss bra att göra så här. I fjol tror jag vi gick lite plus på festivalen, men det har inte varit någon ekonomisk succé.

Det här blir alltså åttonde året som All In Beer Fest genomförs och det trodde inte arrangörerna på när man ordnade med den första ölfesten.

– Då hade vi inga tankar alls på att det skulle vara något återkommande, säger Frost.