All dricks skänks under vår tvåårsfest

Brukar du lämna dricks när du köper en öl? I kväll har du extra anledning till det. Personalen på Brewers Beer Bar skänker nämligen all dricks till välgörenhet i kväll.

Det är i samband med Beernews tvåårsjubileum i kväll som personalen på Brewers Beer Bar på Magasinsgatan i Göteborg vill dra sitt strå till stacken.

– Det känns väl som en bra grej. Det känns naturligt en sådan här kväll och vi tycker absolut att det känns rätt, säger barchefen Petter Schymberg.

Han tror och hoppas på att det ska komma in mer dricks än vanligt den här kvällen.

– Jag tycker att det är läge att dricksa i vanliga fall också, men en sådan här kväll får man gärna ta i lite extra. De här pengarna går till en bra grej, säger Schymberg.

Pengarna går till antimobbningsprojektet AUAB, Artists United Against Bullying, som startats av tidigare In Flames- basisen Peter Iwers.

– Jag känner Peter väl och vi har känt varandra ganska länge. Jag jobbade på 2112 som Peter är delägare i under fyra år. Vi har haft mycket kul både på och utanför jobbet.

Nu tror och hoppas Schymberg att det ska bli extra mycket folk som dyker upp under kvällens tvååsjubileum för Beernews.

– Det borde bli mycket folk. Många är nog nyfikna på alla de nya ölen och vi hoppas det är många som vill fira att Beernews fyller två år, säger han.