100 öl när bryggeri satsar hos Disneyland

Vad känns bäst för dig, Disneyland eller att välja mellan 100 olika öl? Nu har Disneyland fått sitt första tap room.

Det är Ballast Point som satsar på en stor bar i anslutning till Disneyland i Anaheim och man har inte sparat på krutet. Den familjevänliga baren har 100 olika kranar med öl och cirka 50 av dom är avsatta för Ballast Point.

220 sittplatser finns det i baren, som givetvis hamnat i ett bra strategiskt läge där det kommer att vara mycket folk hela tiden. Öppningstiderna är dessutom generösa. Tio på förmiddagen kan den första ölen serveras och sedan kör man på fram till midnatt. Under onsdagen var det premiär för satsningen.

Detta nya tap room ligger i direkt anslutning till nöjesparken i Downtown Disney District, men du behöver inte ha köpt inträdesbiljett för att komma dit. I området ligger ett flertal andra matställen och butiker.

– Det här nya stället ger våra passionerade bryggar- och matteam en perfekt plats för att testa nya spännande produkter, och vi ser fram emot att såväl gamla som nya Ballast Point-fans kommer på besök, säger bryggeriet i ett pressmeddelande.

Och angående valet som nämns i början av artikeln. Det är förstås fullt möjligt att både hinna med parken och lite god öl under dagen. Den enda rekommendationen som Ballast Point ger är att vänta lite med karusellerna om du ätit och druckit först.