Virus fick inte stopp på Malmös ölvecka

Bildspel

Bild 1 av 8

Li Johansson på Malmö Brewing hade besök av Oli Banks och Simon Karlsson från Stigbergets.

Pilkastning, en samling källarbryggerier och ett farväl till ett uppskattat öl. SÅ såg det ut under Malmö Beer Week under onsdagskvällen.

Även om Malmö Öl & Whisky Festival ställdes in så rullar Malmö Beer Week på i några dagar till.

Beernews tog en sväng på stan under onsdagskvällen och hittade flera spännande evenemang.

Hos Brewdog var det tävling mellan Remmarlöv och Hyllie. De båda bryggerierna hade flera öl påkopplade i baren och de som ville tävla kastade pil och gav sedan sina poäng till det bryggeri som man tyckte bäst om. En lekfull tävling som vanns av Remmarlöv, kanske delvis beroende på att Glenn Pålsson körde i gång och räknade in lite poäng innan Michael Nathhorst hade hunnit fram till baren.

På Bishops Arms Gustav var det samling med alla de bryggerier som brygger öl i källaren under samlingsnamnet Minus -1. Här bjöds det på flera riktigt bra öl och när Maja Kozul i baren dessutom hade kvar fyra imperial stouts från Alesmith var det många som kunde lämna baren nöjda.

Hos Taproom var det dags att säga adjö till ett uppskattat öl. Founders CBS ska nämligen inte bryggas mer, i alla fall inte på ett antal år, och därför var det många som ville prova öl från det påkopplade fatet.