Vill du påverka framtidens beernews.se?

Hur ska nya beernews.se se ut? Nu kan du vara med och bestämma. Foto: Montage

Deadline börjar närma sig för beernews 2.0. Under hösten har vi jobbat med att förnya sajten och nu är det dags för er att tycka till. Hjälp till så kan du få en middag som belöning.

Beernews har nu funnits i mer än fyra år. Under den tiden har sajten i princip sett likadan ut hela tiden. När vi startade projektet hade vi en övergripande prioritet och det var att komma igång så fort som möjligt. Så den kanske har lite skavanker här och var …

Beernews är en nyhetssajt för ölintresserade. Vi har aldrig varit en blogg och vill inte vara en. Och nu vill vi att det ska återspeglas i sajtens utseende också. Om den sen blir lite snyggare också så är det en bonus.

Vi kommer att köra större bilder, bättre bildspel, infinite scroll på artiklar, nya annonsformat och en del annat, men innehållsmässigt blir det ingen skillnad.

Vi gillar den nya sajten och hoppas att ni ska göra det också, men för säkerhets skulle vi vilja hitta en referensgrupp som kan tycka till om sajten innan release. Så om du gillar vår beernews.se och vill var med och påverka hur den ska se ut i framtiden så har du din chans nu.

Vi vill veta vad som är bra och dåligt? Vad tycker du att vi ska ta med oss från den gamla sajten? Vad vill du se på den nya sajten?

Belöningen för din insats blir en middag på något gött ölhak och om du tycker att det känns lockande kan du mejla en intresseanmälan till peter@beernews.se där du berättar lite kort om dig själv. Vi vill gärna ha lite spridning bland kvinnor och män, unga och gamla, tekniska och otekniska, ölnördar och … nä, bara ölnördar.