USA, here we come!

Från en västkust till en annan. Nu drar Ronny på Beernews till Kalifornien och givetvis ska ni få reportage även därifrån.

Har vi fått hybris och siktar vi på att ta över världen? Nja, riktigt så är det inte. Det här är en sedan lång tid inplanerad semesterresa som Ronny ska göra.

Men åker man till San Diego, Los Angeles och San Fransisco är det förstås svårt att inte dricka lite öl då och då. Och då kan väl lika gärna datorn vara med så att ni får lite resereportage.

Trots allt är ju framför allt San Diego ett av de häftigaste ölställena i världen.

Vi lovar att ni ska få reportage och bilder från de mest kända bryggerierna som Stone, Lost Abbey, Pizza Port, Ballast Point, Bruery (för din skull, Andre Milsem), Beachwood, Firestone Walker, Sante Adairius.

Ja listan kan göras lång…

Och så Alesmith förstås. På onsdag blir det besök på Alesmith Grand Prix, det kanske häftigaste av alla event under pågående San Diego Beer Week.

Den här gången serveras inte mindre än 16 (!) olika varianter av Alesmith Speedway Stout. Det kommer bli en lång och fantastisk dag.

Hemma i Sverige kommer det förstås att hända saker med och då är det företrädesvis Peter som kommer att bevaka dessa.

Se till att tipsa om vad som händer här hemma, vi vill veta så mycket som möjligt. Tipsa via Facebook eller kontaktsidan.

Over and out, USA here we come!!!