Untappd uppdaterar med nya funktioner

Jagar du badger på Untappd? Med hjälp av den nya uppdateringen kan du numera få dina badger även retroaktivt.

Det är vid en ny uppdatering av appen som Untappd presenterar flera nyheter. En av de mest efterfrågade förändringarna har varit att kunna få badger även retroaktivt.

Genom att göra ett aktivt val kan du aktivera funktionen som säkert många kommer att uppskatta.

Nytt är också att alla badger med olika nivåer kommer att gå att samla i 100 steg. Det innebär mer jobb för den som vill gå hela vägen. Den uppdateringen är än så länge bara tillgänglig för IOS och Android.

Via en förbättrad listfunktion är det nu också möjligt att hålla koll på sin egen ölkällare via Untappd. Du kan numera enkelt lägga in de öl du har hemma och dessutom få appen att plocka bort ölen från listan när den har checkats in.

Beernews presenterade nyligen en intervju med Greg Avola, en av grundarna till Untappd. Han berättade då att sajten i dag har cirka fyra miljoner användare och att det har gjorts cirka 400 miljoner incheckningar av öl sedan starten 2010.

– Planen har hela tiden varit att göra saker så enkelt som möjligt. Även om vi utvecklat appen med fler funktioner så är det viktigt att alla ska kunna vara med och att det inte ska ta lång tid, sade Avola i den intervjun.