Trillium öppnar två nya ställen i Boston

Trillium gör två nysatsningar i Boston. Foto: Trillium.

Trillium fortsätter att satsa i hemstaden Boston. Huvudbryggeriet i Canton flyttas och en helt ny bar ska öppnas.

Redan från start blev Trillium riktigt populära, framför allt tack vare sina humliga öl i New England-stil.

Längs vägen har man öppnat flera nya ställen, bland annat en sommarbar i en park i centrala Boston och under hösten köpte man en farm där det ska odlas egna råvaror och även satsas på farmhouse-öl.

Nu är det dags för nästa satsning och då handlar det om två nybyggen inne i Boston.

Dels ska huvudbryggeriet i Canton flyttas en knapp mil och där ska det finnas en bryggeripub och dessutom möjligheter att växa på sikt. Dels ska det bryggas ett taproom med eget bryggverk.

Den senare satsningen handlar om ett bryggverk på drygt 100 liter och anläggningen ska ligga nära Fenway Park.

I den större satsningen ingår att man också ska flytta alla sina kontor till ett och samma ställe i Canton. Det ska också byggas en restaurang med uteservering vid det nya huvudbryggeriet.

Grundarna JC och Esther Tetreault betonar att de fortsätter att vara ägare till 100 procent och inga investerare ska tas in i samband med projektet. Flytten av huvudbryggeriet i Canton ska ske stegvis och tanken är att produktionen ska påverkas så lite som möjligt.

– Vi är så glada över att kunna bygga två helt nya destinationer för våra kunder, och att bygga ett permanent hem i Canton och samtidigt satsa i ett nytt område av Boston som vi älskar, säger Esther Tetreault i ett pressmeddelande.