Tank värd 26 000 kr går till välgörenhet

Nu kan du köpa en helt ny jästank och samtidigt bidra till välgörenhet. Nilsson Industriservice skänker en tank till Beernews ettårsjubileum på Brewers Beer Bar i Göteborg.

Ni har säkert sett att vi på Beernews fyller ett år och tänker fira det på Brewers Beer Bar. Elva nya öl finns framtagna till den kvällen och allt överskott går till välgörenhet.

Nilssons Industriservice har dessutom ställt upp otroligt bra genom att skänka en helt ny jästank på 200 liter. Tanken är värd runt 26 000 kronor och alla pengar som kommer in via auktionen på Tradera går till välgörenhet.

– Det var inte så mycket att fundera på utan vi ville vara med och skänka den här tanken, säger Hans Dohlnér på Nilssons Industriservice.

Företaget ligger i Kinnarumma söder om Borås och är familjeägt. Det ägs av syskonen Fredrik Nilsson och Sara Larsson. Man har varit i branschen i cirka 30 år och jobbar med jästankar, installationer, reparationer samt med buteljeringslinor.

– Vi har 15 servicetekniker som reser runt. Tankarna är en så länge en liten del av vår verksamhet, säger Dohlnér.

Han tror att tanken på 200 liter kan vara intressant för många mindre bryggerier, men också för större bryggerier som gör testbatcher.

All information om tanken hittar på auktionssidan. Nu hoppas vi förstås att många ska vara med och bjuda. Både för att få en bra tank och för att ge pengar till välgörenhet.

Här kan du bjuda på auktionen.