Stort intresse för Fermenterarnas olika öl

BIldspel

Bild 6 av 7

En hel del olika syrliga öl stod på Fermenterarnas meny.

GBG Beer Week blev inte som vanligt i corona-tider. Men när Fermenterarna kom till Haket tog det lite fart med gott om gäster.

Efter att såväl arrangörerna Petur Olafsson och Fredrik Berggren som många pubar lagt tid på att planera evenemang kom corona-viruset till Sverige.

Men begränsande regler för pubar och få människor som går ut blev ölveckan denna gång inte sig lik. Under fredagen tog det dock lite fart när Fermenterarna kom till Haket för ett ölevenemang.

Ganska tidigt under kvällen var de flesta sittplatserna upptagna och en del gäster valde också att sitta ute.

För Anna Claesson och Niklas Aronsson blev evenemanget också ett trevligt avbrott i en ganska tuff vardag.

– Vi har bland annat en hel tank med lageröl som vi inte vet vad vi ska göra med, säger Niklas Aronsson medan han hällde upp just det ölet från en av kranarna.

Ölen fick bra betyg av gästerna och för Haket var det förstås välkommet att ha gott om gäster i lokalen.

Här ovan ser du lite bilder från evenemanget.