Storstjärnan satsar på liga för beer pong?

Post Malone vill varumärkesskydda det namn som kan vara starten på en liga för beer pong. Foto: Budweiser.

Post Malone är känd över hela världen för sin musik, men till viss del också för sitt intresse för beer pong. Nu kan han vara på väg att starta en liga för den något udda ”sporten”

 

Post Malone har nämligen ansökt om att varumärkesskydda namnet ”World Pong League”. Enligt sajten TMZ finns det också planer på att ta fram en hel del merchandise, såsom uppmärkte muggar, tshirts, bollar och sportkläder.

Om det blir någon liga är ännu oklart men att storstjärnan älskar beer pong är det ingen tvekan om. Han spelar det ofta, gärna mot andra storstjärnor och insatserna är riktigt höga. Bland annat vann han 50 000 dollar i en match mot kollegan Tyla Yahew. Men Malone vinner inte alltid sina matcher. Han har bland annat tvingats att tatuera in NFL-laget Kansas City Cheifs logga på sin kropp efter att ha förlorat en match mot det lagets storstjärna Patrick Mahomes.

För den oinsatte är beer pong en tävling som går ut på att kasta bordtennisbollar i muggar på motståndarens sida av bordet. När en boll hamnar i muggen ska det andra laget dricka upp innehållet i muggen. Vinnare är den som fått motståndarna att dricka upp alla sina muggar.