Storstjärnan fixar med öl till alla i hemstaden

Travis Kelce fixar öl till hela Kansas City. Foto: Screenshot.

Travis Kelce är en av USA:s mest populära idrottsmän. Han lär inte bli mindre populär i sin hemstad Kansas efter att ha fixat öl till hela staden.

 

Kelce spelar amerikansk fotboll och är tight end i Kansas City Chiefs. Han är lagets stora stjärna tillsammans med lagets quarterback Patrick Mahomes och de båda har tagit laget till Super Bowl två år i rad.

Men även när säsongen är över passar Travis Kelce på att göra sig populär.

Vid en lättsam tävling för tight ends spelades det golf och när Travis Kelce slog den längsta slaget av alla i ett av momenten gav det ett pris som många kommer bli glada för.

Ölsponsorn Bud Light utlovar nämligen gratis öl till alla i Kansas City 24 oktober. Då är det den speciella dagen för tight ends och samtidigt spelar Cheifs hemmamatch mot Tennessee Titans.

Det är oklart hur ölen ska fördelas i staden, men med tanke på att de största ölföretagen har marknadsbudgetar som ett normalstort lands BNP, så lär gratisölen flöda i staden den här dagen.

Att vara tight end i amerikansk fotboll innebär att man spelar offensivt och är en av de spelare som quarterbacken brukar kasta bollen till.

Det är inte en alltför vild gissning att Kelces popularitet stiger ännu mer efter den här dagen, och det skulle inte förvåna om han också ser till att avgöra matchen mot Titans.