Storbritanniens bästa bryggeri korat

Tom Bott och Sam McGregor på Signature Brew var förstås nöjda med utmärkelsen och ett av designprisen gick till North Brewing (burken). Foto: Montage.

De vann 2017 och nu var det dags igen. Signature Brew har utsetts till Storbritanniens bästa bryggeri.

Det Londonbaserade bryggeriet har ett tydligt musiktema i allt man gör och det går tydligen hem hos arrangerande organisationen SIBA.

– Vi är otroligt ödmjuka och upprymda av att ha vunnit det här priset en andra gång. De senaste tolv månaderna har varit extremt svåra för alla i branschen och vi kan inte vara mer stolta över att jobba i en så uthållig bransch som craft beer-branschen, säger Tom Bott på bryggeriet i ett pressmeddelande.

Bott ser priset som ett stort erkännande för det man står för och producerar. Framför allt ser han det som hedrande att man valts ut bland alla brittiska bryggerier för andra gången.

– Vi vill rikta ett stort tack till vårt fantastiska team och till öldrickarna för deras fortsatta stöd. Vi kan knappt vänta på att träffa alla igen över en pint så snart som möjligt.

Det delades ut en hel del andra priser i samband med att Signature prisades. Priset för bästa initiativ i pandemitider gick till Cloudwater, bästa affärsutveckling hade Northern Monk stått för och det delades dessutom ut två designpriser. Priset för bästa enskilda produkt gick till North Brewing för deras Springwell Pils och bästa designkoncept togs hem av Anspach&Hobday för deras oktoberfest-serie.