Stockholm får fast Timothy Taylor-kran

Tim Barbour på The Old Brewer kan glädja sig åt att kunna erbjuda en permanent kran med Timothy Taylor framöver. Foto: Pressbild§

Nu har även en Stockholmsbar blivit utvald av Timothy Taylor till exklusiva Champions Club.

Förra veckan skrev vi om att Bishop’s Arms Plaza i Göteborg blivit första pub utanför Storbritannien i Champions Club, vilket innebär bättre tillgång till cask från bryggeriet.

Nu har även The Old Brewer fått den statusen.

– Det gläder mig att se vårt framgångsrika Champion Club-program sträcka sig ända över Nordsjön till våra vänner på the Old Brewer i Stockholm, Sverige, säger Timothy Taylors verkställande direktör Tim Dewey i ett pressmeddelande.

– Teamet på Jorvik Estates och the Old Brewer har jobbat hårt för att etablera en rutt in i Stockholm som säkerställer att våra traditionella fatöl reser på bästa sätt, vilket i sin tur innebär att de uppnår vår höga standard för Champion Club samtidigt som deras gäster kan njuta av fatöl serverat under perfekta förhållanden. Jag ser fram emot att komma förbi på en öl senare under året.

The Old Brewers grundare Tim Barbour är förstås nöjd.

– Människor över hela världen prisar den unika smaken av brittiska fatöl och tack vare partners så som Jorvik Estates och Timothy Taylors så har vi kunnat erbjuda dessa skatter även här i Stockholm.

– Ett glas fatöl hos The Old Brewer håller lika hög kvalitet som någon annan i världen och vårt Champions Club-medlemskap är bevis på detta.

Minst en öl från Timothy Taylor kommer att finnas permanent på The Old Brewer framöver.