Stjärnkocken sågas för sin ölreklam

Superkändisen Gordon Ramsey får kritik för att göra reklam för en massproducerad lager. Men själv hyllar han ölet som av andra beskrivs som världens sämsta.

Det är ölet Cass Fresh, bryggt av AB InBev-ägda Oriental Brewing i Sydkorea, som allt handlar om. Ölet säljer bra men brukar inte gå hem hos ölentusiaster. På sajten Ratebeer.com har det till exempel ett snittbetyg på 1,74 på en femgradig skala.

Nyligen lanserades en reklamfilm där Gordon Ramsey hyllar ölet och givetvis har tjänat några kronor på att göra det. En hel del människor har reagerat på hans deltagande i reklamfilmen, men Ramsey själv står på sig.

– Jag skäms inte alls för det här. Jag drack Cass innan de frågade om reklamfilmen och när jag äter koreansk mat är det här den fräschaste ölen att dricka till, säger han till The Telegraph.

På sociala media har Ramsey ifrågasatts en hel del. Några undrar om han tappat förståndet, andra bara om han tappat alla sina smaklökar.

Ramsey själv säger att det här är folkets öl, att det är fräscht och dessutom billigt vilket är bra i dessa tuffa tider.

Läs hela artikeln här.