Sista passet på All In Beer Fest 2017

Bildspel

Bild 1 av 16

Yonna och Gnoff Berglund, var på båda sidor av bardisken på All in beer fest.

Så All In Beer Fest slut för den här gången och ölälskarna i Göteborg har vandrat hemåt. Pelle Frost, en av arrangörerna var nöjd med årets upplaga.

– Det har gått jättebra, säger han.

På lördagskvällen startade det sista passet för All In Beer Fest och då blev det riktigt trångt mellan båsen, med hög volym och många allt gladare besökare. Och mitt bland dem hittas Pelle Frost, och även om han ägnade sig mest att städa upp efter andra så var han var minst lika glad som alla andra. Förra året var festivalen hotad på grund av för få besökare, men när man väl räknat sifforrna efteråt så kunde man konstatera att det gick att fortsätta.

– Hade vi inte nåt break even förra året så hade vi nog inte fortsatt. Det är jävligt kul att göra det här och en passion för oss, säger Pelle Frost.

– Sen har det nog gått lite sämre i år än förra året, men det gör inget. Det har gått tillräckligt bra och vi har blivit bättre på att kapa kostnader.

Så vi kan nog se fram mot en ny All In Beer Fest nästa år också och medan man väntar kan man passa på att titta på bilderna från sista passet av årets upplaga i bildspelet.