Så var 2020 – allt var inte nattsvart

Bildspel

Bild 1 av 31

JANUARI. I början av 2020 berättade vi om Mattias Bratt som skadats allvarligt när ett fat med öl exploderade i hans ansikte. Ett antal operationer krävdes och en tuff rehabilitering var det som väntade efter den otäcka olyckan.

2020 var ett annorlunda år. Men allt var faktiskt inte nattsvart. Vi väljer att till största delen vara positiva när vi presenterar året 2020 i bilder.

 

Det är lätt att glömma. Men för ett år sedan hade vi inget coronavirus, ölfestivalerna rullade på som vanligt och på krogarna ramlade det in nya öl i hög takt.

Sedan förändrades allt och vi vet att många av er ute på bryggerierna har haft det tufft under året. Med hjälp av bland annat ökad försäljning på Systembolaget har i alla fall de flesta svenska bryggerierna överlevt och nu hoppas vi att viruset släpper sitt grepp om oss och att allt kan bli så normalt som möjligt igen.

Krogarna har kanske haft det ännu tuffare och vi vill tacka alla er som kämpar med sjunkande intäkter, hårda restriktioner och klena stöd att luta sig mot. Tack för att ni kämpar på, vi uppskattar det verkligen.

Vi hoppas också att alla ni festivalarrangörer kan härda ut och fortsätta att bjuda på härliga ölfester framöver.

Här ovan kan du se bildåret 2020, det hann ändå bli en hel del trevliga möten och skratt. Men vi avslutar bildspelet med det kanske allra sorgligaste.

Nu gör vi tillsammans 2021 till något betydligt bättre!