Ringmärkta kompisar ska få gratis bärs

Så här ser ringarna ut. Foto: Pressbild

Miller Lite ska dela ut guldringar värda 13000 dollar med sensorer som känner av när kompisarna med likadana ringar finns i närheten, sen blir det gratis bärs.

Miller Lite har utlyst en tävling där en vinnare kan få en uppsättning med sex guldringar.

Miller Lite skriver att tävlingen genomförs för att fira att den amerikanska fotbollssäsongen drar igång igen och det är till fansen man vänder sig. Vinnaren kan dela ut ringar till sina vänner för att ha på matcherna.

Inuti varje ring finns en sensor som känner av om de andra ringarna i uppsättningen finns i närheten och när alla är samlade får ringbärarna gratis öl från Miller Lite. 

Miller Timelsess Collection kallas ringarna och de beskrivs ”hjärtskärande vackra” i ett pressmeddelande, vilket verkar grundas på att ringen pryds av en glittrande miniatyrburk – och hjärtskärande är i alla fall en adekvat beskrivning.

För att kunna vinna samlingen måste fansen följa Miller Lite på Instagram och posta ett foto på kompisgänget och tagga det med #MillerTimelessCollection och #Contest. Inlägget måste dessutom innehålla en motivering.

– Det finns inget som förkroppsligar Miller mer än när du hejar på ditt favoritlag tillsammans med dina kompisar och har en kall öl i handen, säger Sofia Colucci, som jobbar med marknadsföring av Millervarumärket.

– Vi saknade den känslan enormt förra året och det är därför fans nu förtjänar smaken av seger hela säsongen, med juveler som matchar, fortsätter hon.

För att delta måste man bo i USA och vara över 21 år.