Populärt bryggeri skapar trafikstrul

Tree House är ett mycket populärt bryggeri. Så populärt att vägen till bryggeriet måste byggas om efter flera olyckor.

Det populära bryggeriet från Massachusetts i USA öppnade sin nya bryggerianläggning i Charlton i somras och redan vid premiären blev det problem med trafik. Sex timmar före öppning var det kö till bryggeriet, och det stod massor med bilar på Route 20 i väntan på att komma in på området när bryggeriet öppnade dörrarna.

De köerna var extrema, men vid varje dag som bryggeriet har öppet lockar det många besökare. Avfarten till bryggeriet är inte speciellt säkert och sedan i somras har åtta trafikolyckor rapporterats in från korsningen. Dels för att folk svänger vänster fast det är förbjudet, dels för att man gör farliga u-svängar. Det uppger sajten telegram.com.

Polisen och bryggeriet är helt överens om att något behöver göras och en grupp ska tillsättas för att hitta en lösning. Bryggeriet har vid flera tillfällen betalat för att ha poliser på plats som kan hjälpa till att leda trafiken på ett säkert sätt. Det ska också tilläggas att ingen av de åtta olyckorna har berott på att förare har varit för berusade.

Läs hela artikeln här.