Populär premiär för ölyoga i Göteborg

Bildspel

Bild 1 av 8

Det första ölyogapasset är i gång och stämningen blev riktigt mysig med tända ljus i lokalen.


 

Då har ölyogan haft premiär i Göteborg. Vegas event delades upp i två pass tack vare det stora intresset.

Ölyogan var ett av de events inför GBG Beer Week som fått mest uppmärksamhet. Johanna Rydelius var den som ledde passet.

– Det är första gången jag gör det. Det finns inget färdigt koncept, men ska bli en kul grej. Det känns extra kul att vara i en sådan här industrimiljö, och det kommer att bli lite koordinerande rörelser med ölflaskorna, sade hon inför passet.

Det stora intresset för yogan gjorde att det genomfördes två pass under söndagen. Thomas och Sayuri Jäwert var några av de första på plats.

– Jag har bara yogat ett till två pass tidigare, men jag blev medbjuden, sade Thomas.

– Jag yogar ganska regelbundet, men det här är absolut första gången med öl, så det ville jag testa, sade Sayuri.

Arrangerande Vega Bryggeri hade städat undan och skapat plats för yogamattorna i bryggeriet. De var mycket nöjda med intresset.

– Jag har funderat på det här ett tag och till slut ville vi göra det. Vi fick kontakt med Johanna och då löste sig allt smidigt, säger Karl von Spreti på bryggeriet.

Ingen av arrangörerna deltog sedan i själva passet, men kanske kan det bli längre fram. Det här var nämligen första, men inte alls sista gången som det var yoga i bryggeriet.

– Vi kommer definitivt att göra det här igen. Det är många som varit intresserade men som sagt att de är bortresta över påsken, säger von Spreti.