Populär ölpremiär hos Två Feta Grisar

Bildspel

Bild 1 av 12

Hela premiären löpte på bra där nya besökare dök upp utan att det blev för långa köer. (Foto: David Holmqvist)

Nu är den invigd och då blev det fullt direkt. Två Feta Grisar har haft premiär för sin provsmakningsbar vid bryggeriet.

Göteborgsbryggeriet Två Feta grisar har under ganska lång tid haft planer för sin provsmakningsbar. Bryggeriet ute i Aröd hade nu alla tillstånd på plats och med baren färdigbyggd var det premiärdags.

– Invigningen gick strålande. Det var fullt i stort sett hela kvällen fram till elva på kvällen, men utan att folk behövde köa utanför, kommenterade huvudbryggaren Daniel Wasenack den lyckade premiären.

Redan när man öppnade under fredagseftermiddagen var det många som var nyfikna på puben och på de öl som serverades. Bland annat lockade man med provsmaker direkt från tank på bryggeriets nya india pale ale, Gyllenborstes IPA.

-Vii underhöll med lite bryggerivisningar, ölsnack och mängder av roliga och bra frågor. Intresset var stort och genuint bland alla gäster, något jag tycket är supertrevligt. Folk verkade nöjda och gillade ölen, lokalen och pubkänslan, menade Wasneack.