Ölfirandet gör Fisher känd över hela USA

Eric Fisher firade rejält efter en touchdown i söndags. Foto: TV-klipp.

Säsongen bästa NFL-match bjöd inte bara på bra spel. Eric Fisher har fått uppmärksamhet över hela USA efter sitt ölfirande efter en touchdown.

Slutspelsmatchen mellan Kansas City Chiefs och Houston Texans kommer att gå till historien som en av de märkligaste slutspelsmatcherna någonsin i amerikansk fotboll. Hemmalaget och storfavoriterna Chiefs startade matchen uruselt och låg tidigt under med hela 0-24.

Men sedan fick quarterbacken Patrick Mahomes bättre hjälp av sina lagkamrater. Redan i paus hade hemmalaget vänt matchen och till slut blev det 51-31 till Chiefs.

Efter en av lagets touchdowns firades det dessutom rejält, då lagets offensiva lineman Eric Fisher fick tag i två öl av en supporter och hällde ölen över sig. Givetvis filmades det hela och nu har det klippet blivit viralt över hela USA.

– Jag tackar killen vars öl jag fick låna till ett jäkla firande. Om du känner killarna och kan tagga dom så uppskattar jag det, för då kan jag tacka dom, sade Fisher i en Twittervideo efter matchen.

Firandet var inspirerat av fribrottningsstjärnans Steve Austins beteende, och Austin såg till att uppmärksamma det hela också. Det kan du se i klippet under artikeln.

Det tog inte lång tid innan man konstaterade att killen hette Alex Thompson som nu kan räkna med att få en del ränta på ölet han lånade ut. Även Budweiser, såklart handlade det om deras öl, är med på tåget och lär se till att Thompson får mer än bara ett par öl tillbaka.

– Det som händer under matchen är min höjdpunkt under alla matcher jag sett med Chiefs, kommenterade Thompson.