Nytt öl ska locka amerikaner att rösta

Tired Hands har skapat ett öl som ska bidra i arbetet med att få så många amerikaner som möjligt att rösta i presidentvalet. Foto: Tired Hands.

Många vill bidra till att få så många amerikaner som möjligt att rösta i presidentvalet i november. Tired Hands gör det med hjälp av ett nytt öl och många andra bryggerier har hängt på.

 

Donald Trump eller Joe Biden. Det är valet som det amerikanska folket ska göra i början av november. Nu vill bryggeriet Tired Hands i Pennsylvania få så många som möjligt att registrera sig och lära sig processen för hur man röstar i valet och man gör det med hjälp av ett nytt öl.

”I Voted Today” är en amerikansk pale ale, men också ett sätt att nå ut till så många som möjligt med information om valet. I sina sociala media informerar man samtidigt om de olika datum som amerikanska medborgare ska hålla koll på för registrering, poströstning och annat.

Receptet för ölet har delats och cirka 40 andra bryggerier har hakat på. Hourglass Brewing i Orlando har till och med tagit med alla viktiga datum i sin design på etiketten.

Tired Hands etikett är dessutom ett klistermärke som kan tas loss och användas av den som vill visa att han eller hon lagt sin röst i valet.