NHL-stärnan släpper öl under slutspelet

Ryan Reaves jagar finalen i Stanley Cup-slutspelet samtidigt som hans ölsatsning presenterar en nyhet. Foto: CBS

Han jagar en plats i Stanley Cup-finalen. Men samtidigt släpper han också ett nytt öl. Ryan Reaves är hockeystjärnan som också driver en ölsatsning

Reaves är en tuff forward i Las Vegas Golden Knights, som just nu jagar en plats i NHL-slutspelets final. Man spelar en matchserie mot Dallas Stars, men samtidigt utvecklas den ölsatsning som han var med och startade. 7Five Brewing Company startades 2018 och visst är det rimligt att tro att det är ölvärlden som 33-årige Reaves ska satsa på efter hockeykarriären.

Satsningen har fått sitt namn efter Reaves tröjnummer i Golden Knights och mitt under NHL-slutspelet har bryggeriet släppt sitt tredje öl. Det handlar om en Red Ale med namnet Shiver Giver.

– Ölet handlar om en känsla, den där känslan du får när allt slit ger resultat, sade Reaves i samband med lanseringen av ölet till Review Journal.

7Five Brewings öl bryggs än så länge hos Able Baker Brewing i centrala Las Vegas, men kanske blir det ett eget bryggeri på sikt.

– Som företag handlar det förstås om att göra bra öl, men vi inspireras också mycket av alla de historier och framgångar som skett för människor i Las Vegas. 7Five är en underdog, en kämpe som vet vad som krävs för att bra saker ska hända, menar Reaves.