Mikkeller redo för öppning i New York

Mikkel Borg Bjergsö ser fram emot öppningen av en bryggeripub i New York. Foto: Thomas Steen Sørensen

Att ha en bryggeripub i New York har varit en dröm länge för Mikkel Borg Bjergsö. På söndag är det premiär och drömmen blir verklighet.

Mikkeller har under de senaste åren satsat på massor med nya barer runt om i världen, och dessutom öppnat ett bryggeri i San Diego.

Men en av de satsningar som legat grundaren Mikkel Borg Bjergsö närmast hjärtat är den bryggeripub som nu öppnas i New York. Bryggpuben är belägen vid basebollarenan Citi Field och på söndag är det premiär.

– Vi ville bygga ett bryggeri som inte bara står för våra visioner utan också når en massa människor som kanske inte hittat sin kärlek till craft beer än. Det är en utmaning vi älskar och som vi tagit oss an tidigare, bland annat med Haven-festivalen i Köpenhamn, skriver man inför premiären.

Jim Raras, med ett förflutet på Hill Farmstead, är ansvarig för bryggeriet i New York. Ölen kommer att vara unika, men recepten är gjorda av Mikkel Borg Bjergsö och etiketter är som vanligt gjorda av Keith Shore.

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Mikkeller redo för öppning i New York

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer