Londonbryggeriet firar med låga priser

Londonbryggeriet Fuller´s firar sitt 176-årsjubileum med att sänka ölpriserna. Foto: Fuller´s.

Snäppet högre pris än i fjol. Men fortfarande väldigt billigt. Så blir det när Fuller’s firar 176-årsjubileum under tisdagen.

Det anrika Londonbryggeriet har under de senaste åren firat sitt årsjubileum på ett speciellt sätt. Man har nämligen satt priset efter hur många år man har fyllt.

I år blir alltså priset 1,76 pund för en pint, vilket är ungefär halva priset jämfört med vad pubarna brukar ta för ölen.

Det som krävs för att få det låga priset är att britterna går in på bryggeriets hemsida och laddar hem en voucher som ger det speciella jubileumspriset på valfri Fuller’s-pub.

Ölen som kan köpas under jubileumsdagen för specialpriset är Fuller’s Frontier, Session IPA, London Pride, ESB, Oliver’s Island, Seafarers, HSB och Dark Star Hop Head

De olika pubarna kommer utöver billig öl också att anordna egna unika fester, och där kan det handla om allt från quiz till musikunderhållning.

Om det rabatterade priset gäller på Systembolaget? Det vet ni nog redan svaret på, det här handlar om fatöl och bara på Fuller’s egna pubar.

Fuller’s är ett bryggeri som är populärt bland många britter. Det köptes upp i januari 2019 av japanska Asahi.