Klassiska bryggeriet lanserar öl och sko

Deschutes har tagit fram en sko och ett öl i ett nytt samarbete. Foto: Pressbild.

Är detta sättet att snabbare ta sig till sitt favoritölställe? Nu lanseras nämligen Deschutes både en löparsko och ett öl i samarbete med ett skoföretag.

 

Oregonbryggeriet Deschutes tillhör pionjärerna inom amerikansk craft beer, och när konkurrensen hårdnar gäller det att hitta nya människor som vill dricka de öl som produceras.

Kanske finns de inom löparvärlden. Nu lanseras nämligen en löparsko i samarbete med företaget Brooks Running.

Brooks Running har tidigare använt sig av termen ”Run Happy” och nu blir det förstås ”Run Hoppy” som används i stället. Utöver skor ska det även tas fram kläder i samarbetet.

– Det finns inget som är bättre än en god hantverksöl efter en löptur i vår fantastiska natur och det här samarbetet lyfter fram känslan från den livsstilen, säger Neal Stewart på Deschutes.

Skon är dekorerad med ölsymboler och givetvis släpps det också ett eget öl för att markera samarbetet.  Run Hoppy Golden IPA är numera ett öl som löparna kan söka upp på Deschutes bryggeripubar i Oregon efter löpturen.

– Som ett av de första bryggerierna i vår del av landet är vi mycket stolta och uppspelta över att samarbeta med ett ikoniskt skomärke som också delar våra värderingar när det gäller de anställda och hela livsstilen, säger Stewart.