Klart med Tree Houses nya storsatsning

Nu är allt klart för Tree Houses stora satsning staden Sandwich. Foto: Tree House.

Lokalinvånarna är oroliga för en ökande trafik och långa köer. Men nu är det trots det klart att Tree House kan göra sin satsning på ett jättelikt taproom i den lilla staden Sandwich.

 

Satsningen görs precis vid Atlanten i Massaschusetts och det är ett stort område där Tree House ska kombinera taproom och beer garden med en massa ytor där det ska gå att ha picnic och även bland annat vara möjligt att spela disc-golf, cykla och hålla på med en hel del andra fritidsaktiviteter.

Men satsningen har inte varit bara väl mottagen. en del närboende har oroat sig för att det blir mer trafik och låga köer i området.

Nyligen beslutade dock Sandwich Board of Selectmen enhälligt att godkänna satsningen. Ett beslut som förstås var positivt för Tree House.

Målet är att öppna den nya anläggningen under sommaren, och man kan nog räkna med att intresset blir stort redan från start.

– Vi har alltid gjort allt vi kan för att göra upplevelsen på Tree House fantastisk och har lovat oss själva att utöka våra satsningar när kunder kräver så, skriver bryggeriet i en kommentar i sociala media.

Det ska väl nämnas att det också är en del del lokalinvånare som ser positivt på satsningen, inte minst kommer Tree House se till att det skapas nya jobb i Sandwich.