Klart med biljettdatum för CBC

CBC byter namn nästa år och ändrar upplägget med sina biljetter. Det är också klart att första biljettsläpp blir den 1 oktober.

Klockan 22.00 på kvällen den 1 oktober gäller det för de festivalintresserade att vara beredda. Då släpps biljetterna till 2017 års upplaga av Mikkelers ölfest i Köpenhamn. En ölfest som inte längre heter Copenhagen Beer Celebration, utan går under namnet Mikkeller Beer Celebration Copenhagen.

Man ändrar också i upplägget för biljetter. 1/10 säljs endast guld och silver-biljetter, ett slags biljetter som ger mer än bara festivalinträde. En guldbiljett kostar 2600 DKK och inkluderar förutom inträde till festivalens alla fyra sessioner detta:

  • 15 minuters tidigare insläpp.
  • Presentpåse med ölrariteter
  • 1 gratis öl på vardera Warpigs, Mikkeller Bar, Mikkeller Barrel Room och Mikkeler Stefansgade.

Silverbiljetter ger samma förmåner, men gäller bara för en utvald session. De biljetterna kostar 675 DKK.

Först två veckor senare, 15 oktober, släpps de biljetter som tidigare år varit tillgängliga. En rosa biljett för alla fyra sessioner kostar då 1875 DKK, och en biljett till en av sessionerna landar på 500 DKK.

Mikkeller meddelar också på sin Facebooksida att det är max fem biljetter per person som gäller.

Festivalen genomförs i Oksehallen, precis som i fjol och datumen är 12-13 maj. Mikkeller Beer Week kommer att arrangeras 8-14 maj.