Här är bryggerierna till vår tvåårsfest

Bara en dryg vecka kvar. Sedan ska vi på Beernews fira två år med en riktigt bra fest. Här är alla 18 bryggerier som deltar med specialöl.

Ni vet säkert att Beernews fyller två år 12 september. Det ska vi fira på Brewers Beer Bar på Magasinsgatan i Göteborg, och det ska bli en jäkla ölfest.

Alla pengar som samlas in går till välgörande ändamål och i år går pengarna till AUAB, Artists United Against Bullying, projektet mot mobbning som drivs av bland annat Peter Iwers. Iwers är känd för att ha spelat bas i In Flames, men jobbar nu med bryggeriet Odd Island och har själv berättat om hur han blivit mobbad.

I år är det hela 18 bryggerier som ställer upp i välgörenhetsprojektet och det innebär att vi får ta in extra kranar på Brewers Beer Bar. Det har med andra ord aldrig funnits så här många öl att välja på tidigare hos Brewers på Magasinsgatan. Dessutom kommer det att bli i princip bara nya öl som serveras. 

Vi är otroligt tacksamma för att alla de här bryggerierna ställer upp och vet att de kommer att ha med sig riktigt spännande öl. Här är alla bryggerier som har med sig kul öl till vårt tvåårsjubileum 12 september:

All In Brewing

Stigbergets

O/O Brewing

Dugges

Vega Bryggeri

Poppels

Benchwarmers

Barlind Beer

Gbg Brew

Electric Nurse

Sahtipaja

Mikrofonbryggeriet

Morgondagens

Spike

AKIA Brygghus

Bearded Rabbit

Beerbliotek

Odd Island

Du har väl bokat in 12 september i din kalender?

Om inte så gör det nu!