Gratis öl till alla efter skrällsegern

Det ska bli Bud Light till alla footballfans i Philadelphia efter att Eagles vunnit Super Bowl. Öljätten håller därmed sitt löfte från i somras.

Ni som är sportintresserade vet säkert att Philadelphia Eagles överraskade och vann Super Bowl mot New England Patriots under natten till måndag.

Redan i somras gick en av spelarna, Lane Johnson, ut i en intervju och lovade att bjuda alla i Philadelphia på en öl om de lyckades att vinna finalen. Då hakade Bud Light och lovade att de skulle stå för ölen.

En säsong senare är sensationen ett faktum och Bud Light lovar att man ska hålla sitt löfte. Under den segerparad som väntar under veckan ska det finnas Bud Light längs hela vägen på olika uteställen, och en representant från Bud Light ska finnas på plats på varje ställe för att köpa ölen åt fansen. Senast det var en liknande parad i staden deltog två miljoner människor så det blir en hel del öl som ska serveras.

Det kan konstateras att det finns flera vinnare efter denna Super Bowl. Givetvis Eagles som skrällde och vann och för Bud Light har detta varit en lysande reklamkampanj med massor av uppmärksamhet. Dessutom kan de distributörer som ska köra ut all ölen ochså räkna med en hel del extra pengar in i företaget.