Gott om branschfolk på Poppels smygstart

Bildspel

Bild 1 av 8

Nicklas Jansson och Karin Lundh från Rådanäs passade på att gå på smygöppningen av Poppels restaurang och bryggeripub Klunk.


 

På lördag sker den riktiga premiären. Men redan under tisdagskvällen träffades en hel del bryggare för att spana in Poppels nya restaurang Klunk.

Beernews berättade häromdagen om satsningen vid bryggeriet som Poppels gör tillsammans med Nicke Johansson och Hans Bodell. Klunk blir namnet pårestaurangen som också blir Poppels bryggeripub.

På lördag är det premiär med ett slutet sällskap och de biljetterna sålde slut väldigt snabbt. Men för de lokala bryggarna fanns en möjlighet att besöka Klunk redan under tisdagskvällen. Det blev en trevlig branschkväll med öl från Poppls och en del smakprov från köket.

I början av nästa år är det sedan dags för att köra i gång bryggeripuben för allmänheten och då blir det öppet på fredagar och lördagar.

Beernews var på plats och här ovan ser du bilderna från kvällen.

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Gott om branschfolk på Poppels smygstart

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer