Ölen flödade på Oktoberfest i Göteborg

Bildspel

Bild 1 av 7

Det var full fest hos Ölinvest i helgen .Längst fram Marc och Nina Rothausen. Därefter från vänster Carl- Henrik Blücher, Ulrika Leander, Paul Fabricius, Dan Johansson, Synnöve Wiklander, Thomas Alexandersson, Peter Holm, Lars-Inge PG Söderberg, Madeleine Bengtsson, Annette Dahlström med flera.

Fullsatt och härlig stämning. Så var det när Göteborgs Ölinvest ordnade med Oktoberfest för fjärde året i rad.

Festen arrangerades som vanligt i Göteborgs Bryggerimuseum. Nästan 80 personer fanns på plats för att dricka god öl och äta god mat.

Det visade sig att många av gästerna även hade besökt originalet för oktoberfester i München så det fanns en hel del kunskap om hur man har trevligt och driver upp stämningen på sådana här fester.

En av gästerna på festen var Madeleine Bengtsson som besökt festen i München varje år sedan 1986 och flera av gästerna visade redan intresse för att delta vid nästa års resa.

Marc Rothausen höll ett inledande föredrag om Münchener Oktoberfest och hur den utvecklats sedan 1810. Därefter väntade god mat och efter maten bjöds det till och med upp till spontan dans när stämningen var på topp.

– Att det blir en femte gång är givet men vi lär få öka antalet platser, konstaterar Nina Rothausen.

Här ovan ser du bilder från festen.