Festlig fredagskväll på GBG Beer Week

Bildspel

Bild 1 av 7

Peter Iwers var DJ på Flying Barrel och hade även med sig öl från Odd Island. Mikael Stanne från metal-bandet Dark Tranquillity var en av gästerna.


 

Det var inte bara Omnipollo-öl som gällde under fredagen på GBG Beer Week. Vi gick även till flera andra välbesökta evenemang.

På The Rover var det fokus på norskt öl från Amundsen. Åtta olika öl fanns att välja mellan och där fanns bland annat några riktigt spännande humliga öl.
Geoffrey Jansen van Vuuren berättade om hur bryggerier exporterar allt mer av sin öl i takt med att man växer och det låter lovande för de svenskar som gillar ölen.
På Steampunk Bar hade John Söderberg tagit med drinkrecept som byggde på Poppels öl. Ädr fanns bland annat en variant av Mojito som innhöll india pale ale och flera andra spännande varianter. Det var gott om besökarna under kvällen o i baren blandades det drinkar i hög takt.
Även på Flying Barrel var det event. Där var det Peter Iwers som hade med sig öl och även var DJ för kvällen. Bland annat presenterade hans Odd Island en populär suris med hallon och passionsfrukt.
Här ovan ser du bilder från fredagskvällen.