Fest och känslor när Niklas sade adjö

Bildspel

Bild 1 av 7

Det blev en hel del känslor när Niklas Gustafsson hade sin avskedsfest på The Rover.


 

Sista kvällen med gänget. Söndagens avslutningsfest på The Rover blev en känslosam dag för Niklas Gustafsson.

Ni vet säkert redan att Niklas Gustafsson och Gary Mclachlan bestämt sig för att sälja The Rover efter drygt tio år. De är båda fortfarande delägare i bryggeriet Beerbliotek och ölbaren Ölrepubliken, men för Niklas Gustafsson har kanske The Rover varit det som legat honom närmast hjärtat.

– Det är otroligt vemodigt just nu. Jobbigare än jag trodde, samtidigt som jag är extremt glad för att så många kommit hit, säger han.

Söndagen blev hans avslutningsfest på The Rover och det var en hel del stammisar och många personer från branschen som dök upp för att dricka en öl och tacka för de år som varit.

För Niklas Gustafssom väntar nu en del resor framöver, men han är också tillgänglig för de ställen där han är delägare.

– Om Gary behöver hjälp på Ölrepubliken ställer jag förstås upp och jag hoppas att jag ska göra någonting på Beerbliotek framöver.

Genom åren finns det en hel del höjdpunkter som han har upplevt på The Rover.

– Vårt försenade tioårsjubileum var en höjdare, nen jag tänker också mycket på alla stammisar som kommit tillbaka till oss, och på alla underbara människor som jobbat här genom åren. Samtidigt har jag varit enormt involverad i The Rover och det är också skönt att kunna släppa det.

Festen fortsatte efter att Beernews lämnat och förmodligen fortsatte den ganska sent på kvällen.

– I dag ska det bli en öl efter jobbet, sade Gustafsson innan han gick tillbaka för att servera gästerna på samma sätt som han gjort under lång tid på ett av Göteborgs allra mest uppskattade ölhak.