Comeback med många skratt och kramar

Bildspel

Bild 1 av 10

Niklas Gustafsson var på ett strålande humör när han gjorde comeback på The Rover under måndagen. I förgrunden Henke Bengtsson från Beerbliotek.

 

Gott om öl, gott om kramar och gott om skratt. Pelle Frost och Niklas Gustafssons comeback på The Rover blev en riktigt festlig kväll.

Måndagens mest kramintensiva event under GBG Beer Week var onekligen Pelle Frost och Niklas Gustafssons övertagande av baren The Rover. De både ölprofilerna serverade öl i den bar där de båda har jobbat en hel del genom åren.
Pelle Frost slutade och var med och startade Brewers Beer Bar för några år sedan och Niklas Gustafsson tackade för sig i höstas. Men under måndagskvällen var det många som kände igen sig från förr i tiden i baren.
– Det känns jäkligt bra, lite som om det var i går jag jobbade här. Och det var det ju nästan konstaterade Niklas Gustafsson och fortsatte:
– Det är riktigt kul att jobba med Pelle och att träffa så många stammisar.

Beernews berättade i går om Niklas Gustafssons nya liv, där träning blivit viktigt igen. Ett tecken på det är att han missar helgens stora ölmässa i Göteborg och i stället ska springa ett långlopp i Stockholm.

Pelle Frost var också på ett strålande humör under kvällen.
– Det är jätteroligt att de nya ägarna kom på den här idén. Det är ett tag sedan jag jobbade här, men jag hjälpte faktiskt till när Niklas hade sin avslutningskväll i höstas, sade han.
Kramkalaset fortsatte i takt med att nya gäster dök upp i baren, och de nya ägarna till The Rover njöt även de av kvällen.
– Pelle och Niklas kommer alltid att vara välkomna här och de kommer alltid att vara en del av Rover, sade Andreas Jakob.
Och inte kändes det som att detta vara sista gången de båda vännerna dök upp i baren på The Rover. Det är nog många som ser en repris på det här eventet någon gång.