Misshandlad man kräver miljonbelopp

Mannen misshandlades utanför bryggeriet efter stängningsdags. Nu stämmer han bryggeriet på tre miljoner dollar för bristande säkerhet.

Det var i juli i år som misshandeln ägde rum utanför Willoughby Brewing Co i Painesville, Ohio. 20 minuter efter att bryggeripuben stängt blev mannen svårt misshandlad och enligt stämningen har han bland annat tappat förmågan att känna dofter och smaker. Det uppger sajten Cleveland.com.

Gärningsmannen kunde gripas efter misshandeln och är nu dömd till fängelse för brottet. Men nu väntar nästa fas i frågan. Den misshandlade mannen har nämligen stämt Willoguhby Brewing Co för att ha brustit i säkerheten utanför sitt ställe. Han kräver tre miljoner dollar i erättning.

Jeremy Van Horn, grundare av bryggeriet, säger att han är chockad över stämningen. Han hävdar att man anlitat en polis för säkerheten den kvällen, men att denna polis lämnat platsen före misshandeln. Van Horn lyfter också fram det faktum att parkeringen är gemensam för ett stort antal verksamheter.

Än så länge finns inget datum för förhandlingen.

Läs hela artikeln här.