Bröllopsklänning för de hängivna fansen

Busch Lights bröllopsklänning i kamouflagemöster. Foto: Busch Beer & David’s Bridal

Valet av bröllopsklänning brukar vara en stor grej för många. Alternativen är många, men kanske en Busch Light-brandad kamouflagelklänning kan vara nåt?

AB Inbev-ägda Busch Light lanserar en ny merch som kanske kan få en eller annan att höja på ögonbrynen.

En bröllopsklänning i kamouflagemönster med ordet ”BUSCHHHHH” invävt i mönstret ska locka köpare i giftastankar att slänga ut motsvarande 6500 kronor.

Klänningen är ett samarbete mellan Busch Light och klädmärket David’s Bridal och beskrivs som ”Det ultimata plagget för en Busch Light-inspirerad friluftsentusiasts drömbröllop: En kamouflerad bröllopsklänning inspirerad av Busch Light Camo-burkar, som nu är tillgängliga under en begränsad tid.”

Klänningen är av polyester och finns även i en aluminiuminspirerad grå färg och har även sidofickor för den utrustning som giftermålet kan kräva.

– Busch har varit en del av våra fans bröllop i åratal och som ett varumärke som fokuserar på att fira de saker i livet som verkligen betyder något, har vi hittat unika sätt att hjälpa par att fira sin kärlek, säger Busch i ett uttalande till Newsweek.

– Oavsett om det handlar om att sponsra ett drömbröllop i naturen eller till och med att bli vidga sig av vår nyligen ordinerade Busch Guy, är Busch Light stolta över att vara en del av våra fans speciella dag.

När Busch Light lade ut en tweet om klänningen på Twitter vaknade förstås en del lustigkurrar.

– Du kan få vad du vill vid skilsmässan, bara du låter mig ha en Busch Beer-vigsel, svarade en.

Läs mer här.