Boulevard lovar bättring efter kritik

Inlägget från den anonyma kvinna som anklagade Boulevard Brewing Company för sexuella trakasserier.

Efter att en tidigare anställd riktat anklagelser om diskriminering mot Boulevard Brewing Company har nu bryggeriet sagt upp en chef och utlovat förändringar.

Det var en kvinnlig anställd som på Reddit bland anklagade sin chef på Boulevard Brewing Company för sexuella trakasserier. Hon skriver bland annat att hennes chef krävde att få veta om hon och kvinnlig kollega var gravida. När de vägrade svara sa chefen till kollegan att ”det enda sättet du skulle kunna bli gravid vore med sin katt”.

Inlägget på Reddit väckte mycket ilska i social medier och Boulevard Brewing Company har nu sparkat den aktuella chefen och gått ut med en ursäkt:

”Vi kommer att använda den här situation som en möjlighet att lära och att växa. Även om hela bryggnäringen behöver jobba med det så kommer inte vi att vara inaktiva. Det finns många sätt som vi kan bättra oss på, göra bättre och vara bättre … I dag sammankallar en grupp led av flera av våra kvinnliga ledare för att på nytt titta på anklagelserna och för att gå i bräschen för att förbättra situationen för kvinnor på Boulevard.”

Kvinnan som är anonym men på Reddit går under namnet notfrankthecat jobbar inte längre på företaget.