Bishops Arms öppnar igen i Helsingborg

Oskar Svanström på Bishops Arms berättar förutom återöppnandet av en pub i Helsingborg skulle han gärna öppna minst en ny pub i år också.

Helsingborg ska få två Bishops Arms igen när Bishops Arms Mollberg öppnar igen i slutet av sommaren.

Mollberg var den första Bishops-puben i Helsingborg, men när pandemin började ställa till problem stängdes den och kunderna styrdes om till den andra puben nere vid hamnen.

Nu, när det går allt bättre för pubkedjan, ska den öppnas igen. Men först ska den fräschas upp, så det dröjer till mitten av augusti innan den öppnar.

– Man kommer att känna igen sig från de gamla pubarna, med en ny tvist. Men det kommer inte vara den ljusare utformning som vi testat på andra platser, säger Oskar Svanström på Bishops Arms.

Han jagar just nu personal, en inte allt för lätt uppgift.

– Vi har inte personalen än, men vi ska rekrytera Skånes bästa pubchef för att sätta puben på kartan igen. Vi vill ha någon som är riktigt driven.

I övrigt har Bishops Arms expansion stannat av lite. Borlänge var den senaste nya. Fast Oskar Svanström är sugen på fler.

– Jag letar efter lokaler över hela Sverige och har ett par ställen på gång. Vi tittar definitivt på Stockholm, men även i mindre städer.

– Min målsättning är minst en till i år, jag skulle vilja ha 40 enheter när året är slut.